Företaget grundades år 1998, och drivs av Anders Dahlgren.

Hydromare AB är beläget på Rindö i Vaxholm med egen mekanisk verkstad och kontor.

Hydromare AB, utför installationer av hydraulsystem och skeppsteknisk utrustning liksom service och installation av hydraulsystem med tillhörande utrustning inom industri, fartyg och specialmaskiner.

Hydromare AB är återförsäljare av Hydroscands produkter och har för ändamålet även en slangverkstad med ett lager av de mest förekommande kopplingstyperna för hydraulslangar.

Våra kunders maskiner och utrustningar, kan oftast inte transporteras till oss, varför vi för ändamålet har en väl utrustad servicebil för arbeten på plats hos kunden. I den har vi också en mobil slangpress för montage av hydraulslang på plats.

Hydromares huvudleverantör av hydraulkomponenter är Hydroscand.

Hydroscand erbjuder med sitt stora återförsäljarnät en trygg och snabb leverans av komponenter vart vi än befinner oss för att serva våran kund.

Hydromare AB, ombesörjer även framtagande av tekniska dokument för system och maskiner när sådant saknas eller behöver uppdateras.

I vårat samarbetar med andra företag, ligger strävan i att erbjuda dig som kund, så bra totallösning som möjligt och snabb service.

                                 Läs mer                Hem